Västanlandet

Ja, imorgon bär det av till grannlandet i väst! Norge alltså. Idag har jag hållit på hela dagen med att sy om tygkassarna, stryka dom och moterat fast kundvagnsmynten! Sedan har det packats inför resan, det blev ganska mycket grejer för att bara vara borta i två dagar... Men det kan nog vara en bra erfarenhet inför mässan här i Östersund. Så man vet vad som väntar!


Önska oss lycka till!

Hoppas att jag inte har glömt packa ner någonting....


//Andréas

Pressure

Ja, då var alla kassarna tryckta... Det tog bara en sisådär 7 timmar. Totalt blev det 66 tryck på 33 kassar. Så nu i helgen ska jag sy om kassarna och montera kundvagnspengarna.

Det mesta inför Norge resan är planerat. Pengarna växlade, de mesta motergrejerna är fixade och våra flyers håller Angelica förmodligen på att viker ihop. Heh, hon får vika och klistra våra flyers och göra bokstäver till montern och jag fick trycka kassarna. Appropå trycka kassarna, har ni varit helt själva på skolan när det är mörkt? Fy tusan vad läskigt! Det är någonting jag hellst vill slippa uppleva igen!

Sååååå, på måndag drar vi!!! PEPPEN!


/Andréas

Over and lock?

Våran sändning med tygkassar kom idag! Så jag tog på mig att sy kassarna, så det är vad jag har gjort ikväll! Vi har även fått tag i kundvagnsmynten, dom hämtades igår. Så nu är det tryckning, monterplanering, flygbladsskrivning och montering av kundvagnsmynt som står på morgondagens schema.

Peppen inför Norge resan är härmed startad!

Justeja, vi måste även växla pengar till lokal Norge-valuta.
Vi har med andra ord en ganska hektisk dag att se fram emot!



Oplastiga hälsningar
Andréas

Norge

Nu är det en vecka tills None plastic drar till grannlandet Norge. Allt börjar bli färdigt inför vår resa och peppningen börjar gå mot toppen!

/We don't do plastic

Det går bra nu!

Som sagt, det går RIKTIGT bra nu! Sändningen med kassar kommer kanske i början på nästa vecka, tryckramen är gjord och kundvagnsmynten är fixade. Vi har också kommit fram till världshistoriens kanske bästa informationsblad! Fasiken, vi är riktigt flitiga och kreativa ibland!

Den 1 och 2 februari åker None Plastic UF iväg till grannlandet i väst för att med verka på en mässa där. Förhoppningsvis så kommer vi även hem med lite finfina priser! Önska oss lycka till!




Fan, det går riktigt bra för oss nu!


//Andréas

I DON'T do plastic

True true, we don't do plastic i det här företaget, vi gör tygkassar! Man brukar säga att ett nytt år är året för en ny start, och banne mig vad vi har kickat igång företaget idag! Nu har vi kommit fram till trycket på våra tygkassar och så har vi beställt en ny sändning.

Good luck till plastics!

/Enda kvinnan

RSS 2.0